Udgivelser

 “I morgen er en ny dag” – en brugsbog for pårørende, udkom juni 2019 og kan bestilles hos forlaget BoD, hos boghandlere, i Alzheimerforeningens bogshop. Eller kontakt mig direkte på 03niha@gmail.com.

Bogen, der er skrevet med udgangspunkt i 13 udvalgte emner fra min blog og handler om forskellige temaer og faser, jeg selv har oplevet som pårørende. Mine egne gode erfaringer med at skrive for at få tanker ud af hovedet og for at huske vil jeg gerne give videre til andre pårørende, derfor er der plads til, at man selv kan skrive inspireret af det enkelt tema.

 

 

Bogen er udgivet på BoD. 92 sider – vejledende udsalgspris 119 kr

💜💜💜

Marts 2018 udkom  “Kan jeg sygemelde mig hos Gud?” – en personlig beretning om demens.

Min ægtefælle Steen fik demens i 2011, og jeg har på baggrund af mine dagbøger og mailkorrespondance med min mands barndomsven beskrevet årene til 2015, hvor Steen døde. Jeg skriver om de livsforandringer, demenssygdommen medførte for vores (sam)liv, og jeg fortæller om følelsesvirvaret, afmagt, fortvivlelse, ensomhed, sorg, vrede. Jeg skriver om samarbejdet med forskellige fagpersoner, om dilemmaerne og tabene, men også om det nødvendige samarbejde. Jeg skriver om, hvad der hjalp mig i denne del af min livshistoire.

Bogen kan købes/bestilles hos boghandlere, hos Alzheimerforeningen eller på forlaget mellemgaard. Bogen kan også lånes på biblioteket.

 

Share with your friends

Submit